Rumah Pelacuran Tanpa Wanita Yang Pertama Di Dunia Kini Dibuka Di Jerman. Apa Yang Ada Didalam Rumah Tersebut Sangat TAK DISANGKA!

Anak patung seks telah menjadi bualan di seluruh negara telah akhirnya sampai di Jerman, dengan pembukaan rumah pelacuran anak patung pertama sebagai sebuah perniagaan yang sah.

Evelyn Schwarz, berumur 29 tahun, telah menjalankan perniagaan pelacuran yang bernama ‘Bordoll’ di Dortmund, Jerman. Ianya merupakan gabungan perkataan ‘bordello’ dan ‘doll’. Schwarz telah memutuskan untuk membeli 11 anak patung seks yang masing-masing diberikan dengan nama yang unik.

Lima anak patung seks itu diimport dari Asia dan menelan belanja sebanyak USD2,500. Kesemua anak patung itu mempunyai ketinggian, warna rambut dan saiz payudara yang berbeza. Terdapat satu anak patung seks yang dibuat untuk kelihatan sama seperti watak anime Jepun berambut biru.

Anak patung itu mendapat tempahan sekitar 12 kali sehari, dengan harga USD100 untuk setiap jam.

Pemilik rumah pelacuran itu mengatakan bahawa lelaki dari setiap umur dan profesion dari seluruh Jerman telah mengunjungi ke rumah pelacurannya.

Schwarz berkata: “Daripada mereka yang datang kesini, tujuh puluh peratus lelaki kembali. Bagi orang ramai, ia bukan fetish tetapi lebih daripada rasa ingin tahu.”

Dia berkata lagi: “Sebenarnya saya mencari rakan sekerja dengan pengetahuan di sekitar Jerman tentang adegan S & M, kerana komunikasi praktikal ini sangat penting. Tetapi saya tidak menemuinya.”

Anehnya, Schwarz berkata bahawa isteri-isteri bagi pelanggannya banyak bertindak balas “dengan toleransi” kepada keinginan mereka dan sering dilihat “menunggu di luar di dalam kereta” sementara suami mereka melakukan hubungan seks dengan anak patung.

Dia berkata: “Mereka melihatnya sebagai alat mainan.” Schwarz hanya mempunyai satu kejadian setakat ini di rumah pelacurannya di mana seorang pelanggannya yang terlalu teruja sehingga merosakkan anak patung seks – “Anna”, yang paling popular di Dortmund Bordoll. Beliau terpaksa memesan patung yang baru.

Menurut laporan media, industri seks menganggarkan bahawa orang-orang dengan fetish kepada anak patung seks adalah kumpulan yang semakin meningkat, dan mereka mengharapkan lebih banyak anak patung disediakan oleh rumah pelacuran.

Awal tahun ini, anak patung seks Fanny menjadi superstar terlaris dari rumah pelacuran Kenalanthof di ibu negara Austria di Vienna – dan lebih ramai pelanggan daripada pelacur sebenar.

Tidak lama selepas Festival Ars Electronica di bandar Linz, patung seks silikon interaktif yang bernama Samantha menjadi bintang yang begitu popular sehingga ia rosak kerana ramai pelawat meraba-raba payudara dan merosakkan tubuhnya.

Psikologi Austria, Gerti Senger menjelaskan mengapa sesetengah lelaki lebih berminat untuk tidur bersama dengan patung seks berbanding dengan wanita yang sebenar.

Senger berkata: “Pertama, lelaki itu boleh melakukan apa saja dengan anak patung. Kedua, setiap niat dimatikan, yang boleh menjadi faktor ketika bersama pelacur.”

Tetapi Senger, yang merupakan pengerusi bersama di Persatuan Penyelidikan Seksual Austria (OeGS), mengatakan bahawa dia terkejut dengan beberapa anak patung yang lebih popular daripada pelacur sebenar dan menyebutnya “kecenderungan autistik sebenar”.

Sumber: gontuni.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *