(Gambar) Selfie sebelum maut apabila motor RR nya kemalangan.

Umur bukan penentu ajal seseorang.pertemuan dan maut semua di tangan-NYA. Umur hanya angka, apabila ajal menjemput, tiada sapa mampu menghalangnya.kita hanya mampu merancang , takdir DIA yang menentukan.selfie dan sempat menulis moment sebelum beliau maut dalam kemalangan.

Noraatikah ,18, tahun yang menunggang motosikal jenis kawasaki RR maut apabila motosikal yang ditunggang nya terlibat dalam kemalangan di lebuhraya berhampiran Tapah.

Noratikah dari Ipoh menuju kekampung di Kampung Kelawar Tanjung Malim, apa yang paling memilukan dia sempat berselfie sebelum memulakan perjalanan dan sempat menulis moment.
Momenr terakhir nya berbunyi

” Tak semua hari kita indah adakala berduka juga .. balik tanjung malim lah kita bye ipoh ” moment ini mengundang pilu rakan-rakan arwah di group whats app nya.

Punca kejadian dipercayai motosikal Tikah merempuh belakang lori dalam keadaan jalan licin namun punca sebenar kes ini kini disiasat oleh pihak berwajib ramai yang terkejut dengan kejadian tersebut memandangkan Tikah menunggang motosikal bersendirian.

Al fatihah buat arwah. Sama 2kita doakan semoga arwah ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman.semoga keluar arwah redha akan kehilangan orang tersayang.
Berita berkaitan :-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *